donderdag 6 november 2008

GEBROEDERS LEUK EN LOLLIG......


Gisterenavond zijn flame en dalton weer naar school geweest..
ze hebben zich zo als gewoonlijk weer kostelijk vermaakt..vooral onder het commando los..het was de bedoeling om met een speeltje te spelen met je hond en dan het commando los te leren..
maar zo als een leo altijd is op zulke momenten..spelen met een speeltje ..daar doe ik niet aan ..zeker niet als jij hem vast houd..flauwe kul..
dus om toch te spelen gooide we het speeltje weg..nou toen was er actie..hup achter dat speeltje aan en pakte hem op en dalton kwam Richting mij maar ineens was daar die scherpe bocht naar rechts...een stukkie rechtdoor ..en ja daaaaar was zijn broer..
met als gevolg daar gingen de twee tanken over het veld...
en ja die andere cursisten...was te hopen dat die niet in hun race baan stonden...anders liepen ze er gewoon tegen aan...
daarna hadden we ook nog een opdracht dat de hond leert zijn poten goed op te tillen als je over kleine opstakeltjes loopt...ze hadden van een soort heel dik karton kleine opstakels gemaakt en daar moesten ze dan over heen...
nou alle honden deden zo als het hoorde...maar de leo's..tja
flame zag ze niet eens..en dalton kwam erachter al je er nou gewoon met die grote plof poten boven op ga staan ..dan hoef je je poten ook niet op te tillen hahahahaha..
dus Wij hebben weer veel geleerd...leo's laten de zwakke punten in de oefeningen graag aan je zien...;)
op naar de volgende les....

Geen opmerkingen: